Web design

Upperscore bouwt mobielvriendelijke, veilige en perfomante website op maat van jouw noden

Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Super! Een eigen website hebben blijft belangrijk. We starten dan graag eerst met een strategische sessie om samen met jou te bepalen welke technologie we het beste gebruiken. Bij Upperscore zijn we goed in allerhande open source systemen zoals Drupal en WordPress, maar we zijn ook Hubspot CMS certified. Met de functionaliteiten die elk platform biedt, aangevuld met handige premium plugins, kunnen we voor vrijwel elk bedrijf oplossingen op maat bieden. Natuurlijk vergeten we daarbij je SEO niet. Heb je heel specifieke wensen? Ook die kunnen we invullen dankzij onze strategische partners.

Open source

We hebben een hele trits aan websites gebouwd in open source systemen, voornamelijk in WordPress. Zo goed als iedereen heeft wel eens van WordPress gehoord, en dat is logisch: meer dan 1/3 van alle websites is gebouwd met WordPress. Het is dan ook een populaire keuze voor heel wat bedrijven. Omdat het open source is, wordt het continue door developers overal ter wereld geupdated, ook de plugins. En open source betekent ook dat het prijskaartje meevalt: de code is gratis, je hebt alleen iemand nodig die dat voor jou allemaal installeert. Je bent ook niet afhankelijk van één leverancier. 

Hubspot CMS

Ook bij Hubspot kan je tegenwoordig terecht voor een heel performant CMS. Net zoals de andere hubs, biedt ook 3 prijsniveaus, waarvan het goedkoopste pakket je al standaard een fantastische site biedt. En dat goedkoopste pakke is ook nog eens heel goed betaalbaar. En het belangrijkste: alles integreert mooi met de sales, marketing en service software van Hubspot zelf, en technisch krijg je een robuustere en degelijkere oplossing. Een ideale oplossing dus voor bedrijven met stevige ambities.

 

Growth Driven Design

Wil je van je website een instrument maken dat ook echt omzet voor jouw onderneming genereert? Dan kan je voor Growth Driven Design (GDD) gaan. Wat dat juist is, daar lees je alles over in deze blogpost. Heel concreet bouw je dan ene stevige basis die met je bedrijf meegroeit. Zo heb jij een website die continue up to date is en dus ook continue VOOR jou werkt, leads binnen haalt en omzet genereert. Upperscore is gecertifieerd voor Growth Driven Design. We weten dus wat we doen, en waarom dit zo krachtig is. Wil jij dus een website op maat, die meegroeit met je bedrijf en altijd up to date is? Laat het ons weten.

 

Hosting

Nood aan betaalbare maar performante hosting voor je website? Check onze formules.

Plan een meeting met ons

Even sparren over jouw marketing project? Plan een call met ons in om jouw website te bespreken.