Spring naar de inhoud

Wat is Hubspot

Stuur je marketing, sales en customer service activiteiten vanuit één platform

Hubspot is een CRM platform dat bedrijven helpt groeien volgens de inbound marketing methodologie. Deze helpt jou als organisatie om betekenisvolle connecties aan te gaan met je doelgroep. Dit doe je door op het juiste moment relevante content te bieden, via het juiste kanaal aan de juiste mensen. De data in Hubspot geven jou de nodige inzichten in wat je doelgroep echt belangrijk vindt. Op die manier kan je hun ervaringen met je organisatie gaan personaliseren en een next level customer experience aanbieden. 

Ook voor de eigen gebruikers draagt Hubspot customer experience hoog in het vaandel. De gebruiksvriendelijkheid van het platform en de integratie met andere marketing- en salestools zorgen ervoor dat je het volledige proces van bezoeker naar klant kan automatiseren en op een efficiënte manier opvolgen, zodat jouw organisatie sneller en duurzamer groeit.

De integratie van marketing, sales en services

Marketing Hub

De Hubspot Marketing Hub helpt jou om volledige inbound campagnes te runnen vanuit één enkel platform. Je social media kanalen, blogposts, e-mails, landing pages en marketing automation kan je beheren en met elkaar verbinden tot een sterke inbound marketing strategie in de Hubspot Marketing Hub. Bovendien krijg je ook alle data van je verschillende kanalen in één overzicht, zodat je vanaf nu ECHT ziet wat werkt en wat niet, en waar je moet bijsturen.

Sales Hub

Met Hubspot Sales Hub kan je je sales proces een stuk persoonlijker maken doordat je de voorkeuren en het online gedrag van je doelgroep beter leert kennen en hierop kan inspelen. Ook hier kan je automatiseren. Bovendien krijg je in Hubspot een uitstekend overzicht in de verschillende stages van je pipeline, en kan je de gebruikerservaring van je klanten personaliseren met de juiste content via het juiste kanaal. Al je interacties worden bewaard in één platform.

Service Hub

Maak van je klanten echte ambassadeurs dankzij helpdesk automation, customer feedback surveys en uitgebreide rapporteringsmogelijkheden in Hubspot Service Hub. Door je service naar een hoger niveau te tillen en te automatiseren, zorg je vanaf nu voor nog meer tevreden klanten, die ambassadeurs worden voor jouw merk.

Hubspot Certified partner

Team Upperscore behaalde volgende Hubspot certificaten:

Benieuwd wat Hubspot voor jou kan doen? Boek een demo!