Training

Heb jij in je organisatie je eigen team dat alle online marketing activiteiten beheert? Dan wil je vast en zeker ook dat je team de nodige skills heeft. Wij zorgen voor de nodige training.

Welke trainingen biedt Upperscore?

Op het vlak van training bieden we enkel aan waar we zelf steengoed in zijn. Een training over Java of SAP zal je bij ons dus niet vinden. Wel leren we je de dingen die we zelf echt goed kunnen. De volgende trainingen geven we goed, en graag:

  • Email marketing
  • Content marketing
  • Social media management (optie social media coaching)
  • Schrijven voor het web

Deze trainingen kunnen in-company georganiseerd worden in samenspraak met de organisatie zelf. Kijk ook regelmatig op onze site, we organiseren deze trainingen ook af en toe op locaties in Vlaanderen. 

Email marketing

In deze training beginnen we met een aantal cijfers en trends. Daarna doorlopen we stap voor stap wat er allemaal komt kijken bij email marketing, gaande van het bepalen van een strategie tot de uiteindelijke uitvoering, testing en analyse van een campagne. Ook aan het bouwen van lijsten en segmentatie besteden we heel wat aandacht. En we bekijken ook welke tools er voorhanden zijn.

Content marketing

Als rasechte content marketing specialisten bieden we uiteraard met heel veel trots ook deze training aan. In de eerste plaats leggen we uit wat content marketing is en wat het niet is. Je leert waarom het belangrijk is om goede content in te zetten. We kijken ook naar strategie en planning, distributie en promotie, en waar je verder allemaal op moet letten bij het maken en verdelen van content. Tot slot hebben we het ook over rapportering. Aan het einde van deze training kan je een content plan maken en weet je niet alleen hoe je aan goede content komt, maar ook hoe je die content bij je doelpubliek krijgt.

Social media

In deze training gaan we dieper in op social media. We bekijken welke platformen er zijn en wat hun eigenheden zijn. We hebben het over hoe je aan de slag gaat met verschillende platformen, hoe je ze inpast in je digitale strategie en hoe je een social media plan maakt. Je leert het verschil tussen content, conversatie en conversie. Je leert ook welke tactieken je kan inzetten op de meest courante sociale media om je community te laten groeien en je social media voor jouw organisatie te laten werken.

Ben jij overtuigd van de kracht van sociale media maar kies je liever voor extra begeleiding? Dat kan! We zetten een social media coach in die jou helpt om je social media kanalen uit te bouwen, content te publiceren die voor jouw doelpubliek relevant is en uiteindelijk leads te genereren. Geen theorie meer, maar praktijk met directe resultaten.

Schrijven voor het web

Schrijven voor het internet is anders dan voor een boek of krant. Tijdens deze training hebben we het dan ook over schrijven, specifiek voor online kanalen. Daarbij letten we op het medium en je doelpubliek, de structuur van een tekst, formats en vormen, schrijfstijl en zo meer. Nadat je deze module gevolgd hebt, zullen je teksten online een stuk doeltreffender zijn. Voor je het weet ga je nog graag schrijven ook!

 

Interesse in ons aanbod? Check ook even onze algemene voorwaarden voor trainingen

Vragen over training?

Wil je meer informatie over onze trainingen? Wil je training op maat van jouw medewerkers? Laat het ons weten!