Over ons

Elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Aan hun klanten, leveranciers, de medewerkers, noem maar op. Upperscore helpt uw onderneming om dat verhaal te vertellen aan de juiste mensen. Dankzij de jarenlange ervaring in digitale marketing, begrijpen we bij Upperscore als geen ander hoe belangrijk het is het juiste kanaal te kiezen, je timing goed af te stemmen en de juiste toon aan te slaan in je communicatie, online EN offline.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Een grondige analyse

Om met onze klanten mee te kunnen denken, maken we graag eerst grondig kennis. We weten graag welk vlees we in de kuip hebben. Jouw doelstellingen worden de onzee. In de beginfase doen we dan ook een analyse van je organisatie, je doelstellingen en de markt. Alleen zo kunnen we de juiste volgende stappen bepalen.

Een plan op maat

Na het nodige analysewerk, creëren we samen een plan op maat van je organisatie. Samen, dat vraagt de nodige betrokkenheid van beide kanten. Op die manier kunnen we de kwaliteit leveren waar we zelf naar streven. Wij willen het beste voor onze klanten, anders beginnen we er liever niet aan.

Kwaliteit

Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent. Jij verwacht kwaliteit, en daar streven we ook naar. Elke dag opnieuw. We luisteren naar je input en leggen de lat hoog. Dankzij regelmatig overleg houden we de vinger aan de pols.

Onze oplossingen

Benieuwd naar meer? We nodigen je bij deze alvast uit voor een kopje en een goed gesprek. We maken graag tijd voor u!