Web design en development

Upperscore bouwt mobielvriendelijke goed vindbare websites

Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Super! Een eigen website hebben blijft belangrijk. We starten dan graag eerst met een strategische sessie om samen met jou te bepalen welke technologie we het beste gebruiken. Bij Upperscore zijn we goed in allerhande open source systemen zoals Drupal en WordPress, maar we zijn ook Hubspot CMS certified. Met de functionaliteiten die elk platform biedt, aangevuld met handige premium plugins, kunnen we voor vrijwel elk bedrijf oplossingen op maat bieden. Natuurlijk vergeten we daarbij je SEO niet. Heb je heel specifieke wensen? Ook die kunnen we invullen dankzij onze strategische partners.

Open source

We hebben een hele trits aan websites gebouwd in open source systemen, voornamelijk in WordPress. Zo goed als iedereen heeft wel eens van WordPress gehoord, en dat is logisch: meer dan 1/3 van alle websites is gebouwd met WordPress. Het is dan ook een populaire keuze voor heel wat bedrijven. Omdat het open source is, wordt het continue door developers overal ter wereld geupdated, ook de plugins. En open source betekent ook dat het prijskaartje meevalt: de code is gratis, je hebt alleen iemand nodig die dat voor jou allemaal installeert. Je bent ook niet afhankelijk van één leverancier. 

Hubspot CMS

Sinds kort heeft Hubspot ook een heel performant CMS. het prijskaartje ligt een stuk hoger dan bij de open source oplossingen, maar je krijgt er ook wel heel wat voor terug. Alles integreert mooi met de sales, marketing en service software van Hubspot zelf, en technisch krijg je een robuustere en degelijkere oplossing.

 

Benieuwd welke oplossing voor jou de meest geschikte is? Heb je vragen over je huidige website? Boek een gratis assessment met ons in.

Boek een assessment call

Meer content