Buyology

The science of buying

Buyology

Buyology: een startup uit Aalst

Buyology is een startup uit Aalst die significante besparingen realiseert op de reguliere aankopen van je organisatie, waardoor je winstmarge verbetert.

Ondernemingen beschikken niet altijd over een team dat zich specifiek op uitgaven concentreert en prijzen onderhandelt. Buyology brengt voor jou de kosten in kaart, voert onderhandelingen en optimaliseert deze uitgaven. 

Een vernieuwde website

Op het eerste zicht lijkt het alsof de website eigenlijk niet veranderd is. Het ontwerp op zich veranderde nauwelijks. Binnenin is er wel degelijk redelijk wat veranderd. Er is nu een CMS (content management systeem) om de content op de site te kunnen beheren. Daar kwam redelijk wat design werk bij kijken voor onze design partner.

Door die veranderingen konden we een blog starten en nieuwe pagina’s toevoegen. Ook van het Franstalige deel van de website werd werk gemaakt: de blog is ook in het Frans beschikbaar.

Content marketing

Dankzij de vernieuwde website, kunnen we nu aan de slag met content marketing. We zijn een blog gestart met topics rond besparen, onderhandelen, rendement en andere thema’s met een financiële insteek. Naast een blog komen er ook nieuwe pagina’s bijvoorbeeld voor vacatures bij Buyology.

Social media

Social media inzetten voor Buyology was en is een must. Als startup weten ze heel goed dat ze hun doelgroep kunnen bereiken via social media. Ook daar biedt Upperscore de nodige ondersteuning en zorgen regelmatig voor content.

Toekomst

Ook de komende maanden gaan we niet stil zitten: naast nieuwe blogposts komen er ook andere pagina’s bij, gaan we email marketing inzetten en gaan we actiever op social media posten. 

Ons volgende succesverhaal worden? Contacteer ons!